Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ 3ο)


Το Σάββατο 9 Μαΐου, παρακολουθήσαμε από την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας – απευθείας μέσω τηλεδιάσκεψης - την ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο για τη βράβευση των έργων που συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικότητας μαθητών Δημοτικών Σχολείων με θέμα ‘’ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ’’.
Προς αξιολόγηση κατατέθηκαν 440 προτάσεις από 350 εκπαιδευτικούς και 2.000 μαθητές από ολόκληρη την Ελλάδα.

H παράσταση κουκλοθεάτρου ‘’Φαντάζομαι το Σχολείο των Ονείρων μου’’, που υποβάλλαμε στην κατηγορία Θεατρικό Δρώμενο πήρε την 3η θέση!

  
Η κατασκευή ‘’Το Θαλασσινό Σχολείο’’ που υποβάλλαμε στην κατηγορία  Πλαστικές Τέχνες, πήρε την 6η θέση!

 H εκδήλωσή μας ξεκίνησε στις έξι το απόγευμα και τελείωσε στις δέκα περίπου το βράδυ. Ήταν εκεί όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης που ήρθαν να υποστηρίξουν και να πανηγυρίσουν για τα έργα των συμμαθητριών τους που βραβεύτηκαν.

Μας εμψύχωσαν οι γονείς τους και τον τόνο έδωσε η Διευθύντριά μας κυρία Χριστίνα Αγγελάκου που ήταν μαζί μας από την αρχή ως το τέλος.

Εξαιρετική και η ‘’χορηγία’’ του κυρίου Μ. με πολλά καλαμάκια, πίτες και πατάτες λίγο πριν το τέλος της όμορφης αυτής γιορτής μας.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και σε όσους στήριξαν την προσπάθειά μας!

Τα σχολεία που βραβεύτηκαν θα λάβουν έπαινο, ένα λογισμικό «office13» της Microsoft, και από ένα βιβλίο σχετικά με τα κίνητρα στη μάθηση, από τον εκδοτικό οίκο Gutenberg.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.