Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τα έργα μας για τον διαγωνισμό «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας», στις πρώτες θέσεις!


Η τάξη μας συμμετείχε με τα δύο έργα  που μπορείτε να δείτε στους διπλανούς συνδέσμους, στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας» για το σχολικό έτος 2014-2015. Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘ και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Η κριτική επιτροπή στις 27 Απριλίου ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των έργων που υπέβαλλαν τα σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Τα νέα για την Τάξη μας είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Το έργο Το θαλασσινό σχολείο της Νικολλέτας Β. και της Χριστίνας Β. πήρε την 6η θέση (!) και θα πάρει Ειδική Τιμητική Διάκριση ενώ,

Η παράσταση κουκλοθεάτρου Το σχολείο που ονειρεύομαι της Ευτυχίας Χ., Γεωργίας Μ., και Χριστίνας Β., κατατάχτηκε στις τρεις πρώτες θέσεις (!) και το τελικό αποτέλεσμα θα το ξέρουμε το Σάββατο 9 Μαΐου, στην ειδικά τελετή που θα γίνει στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο στις 18:00, όπου θα γίνει και η απονομή όλων των βραβείων.

Τις επιστολές που λάβαμε μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω:
Επειδή δεν θα μπορέσουμε να είμαστε στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 9 Μαΐου θα συμμετάσχουμε στην τελετή μέσω τηλεδιάσκεψης που θα οργανώσουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουμε την τελετή, να μιλήσουμε για το έργο μας και συγχαρούμε τα παιδιά για την εξαιρετική τους προσπάθεια και τα αποτελέσματά της.

Θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες με επόμενη ανακοίνωση του σχολείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.